Valmas

Valmas

De peste 40 de ani, compania VALMAS produce și comercializează produse lactate tradiționale grecesti. Pe parcursul timpului, VALMAS a castigat nenumarate premii internationale pentru calitatea produselor sale.

Compania a început ca o afacere administrată de o familie, cu sediul în Paleochora din Halkidiki, pe Muntele Cholomontas, și s-a dezvoltat într-o întreprindere modernă, bine stabilită în domeniul produselor lactate, menținând tradiția și calitatea produselor sale.

În fiecare zi, colectează lapte de capră și oaie pur proaspăt de la fermieri selectați din zonele: Chalkidiki (Muntele Cholomontas), Salonic (Volbi și Sochos), Serres (Nigritas), Drama (Paranesti) și regiunea montană Pangeo.

In Grecia, VALMAS este recunscouta ca fiind cel mai mare producator de branza, renumit pentru calitatea produselor sale.

Ei va ofera o gama variata de la branza FETA, la branza de capra, de vaca, cascaval Graviera si Kefalotyri si altele. Gustul si calitatea sunt excelente, perfecte pentru diete sanatoase si retete grecesti. 

Nu exista produse in aceasta sectiune