Pitenis

Pitenis

A. Pitenis Bros SA este una dintre cele mai mari companii de producție din industria alimentară greacă. Compania a fost fondata în 1973, ca o industrie de aperitive si delicatese. Creșterea rapidă a cererii de produse a determinat transferul ulterior al companiei în instalații mai mari, moment în care a reinvestit în mașini noi și tehnici de producție.

Până în decembrie 1997, compania a finalizat construcția unei noi fabrici moderne de producție de aperitive, cu achiziționarea unei suprafețe de teren de 14.000 mp și construirea de facilități de 3.500 mp, pentru a face față cerințelor concurenței interne și internaționale. Încrederea pe termen lung pe care consumatorii au arătat-o în produsele companiei, precum și caracteristicile sale de „afacere de familie”, conduc la producerea a peste 200 de produse până în anul 2003. Încă din prima zi, etica de afaceri a companiei a avut a asigurat standardul ridicat de calitate al tuturor produselor sale.

Produsele Pitenis sunt certificate și implementează Asigurarea sistemului și managementul calității „ISO - 22000: 2005”, care include Analiza pericolelor și punctele critice de control „HACCP”, si Consorțiul britanic de vânzare cu amănuntul „BRC” si Standarde globale pentru produse de siguranță și calitate,

Nu exista produse in aceasta sectiune